Ne-ar placea sa te auzim: 031 432 91 95/ 0722 302 766|info@donpapillon.com

Dragoste pentru lemn + inspiratie + stil = Don Papillon

Home/Cromatica/Dragoste pentru lemn + inspiratie + stil = Don Papillon

Dragoste pentru lemn + inspiratie + stil = Don Papillon

Nimic nu este intamplator si (mai) totul sta sub semnul unei intalniri. Viata insasi poate fi redusa la un sumum de intalniri importante, de „trenuri prinse”… Nici Don Papillon nu face exceptie, fiind rezultatul creator al intalnirii dintre un iubitor si priceput al lemnului si un pasionat al designului. Ii stii de aici. (Daca nu-i stiai, i-ai cunoscut acum)

_MG_0116 _MG_0287 _MG_0332

Don Papillon s-a nascut din dragoste si respect pentru natură si valorifica pana la ultimul cm² lemnul de esenta nobila**, folosit in industria mobilei si a designului interior. Adaugand un strop de inspiratie si o picatura de stil, au rezultat accesorii vestimentare remarcabile, care n-au cum sa fie trecute cu vederea, accente care scot din anonimat. Iar un ambasador pe masura marelui actor Marius Manole le aduce, pe zi ce trece, notorietatea pe care o merita. 🙂

La fiecare papion din lemn se lucreaza manual, peste 10 ore, iar din echipa care le confectioneaza fac parte persoane cu dizabilitati. Din respect pentru oameni.

Obiectivul Don Papillon este de a da lemnului exotic o noua valenta. Don Papillon este o pledoarie pentru stil. Stilul desprins din natura: It’s in your nature to have style.

Papion-din-lemn-cabreuva-DP007A Papion-din-lemn-cires-american-DP006D Papion-din-lemn-nuc-american-DP003D

** www.fsc.org – provenit din surse controlate, care nu a fost taiat la intamplare, ci din areale certificate si conform standardelor internationale de management forestier responsabil, unde cota de recolta nu depaseste cresterea anuala.

***Marius Manole poarta tinute C&A si Reserved. Multumim pentru sprijin!

c&aRESERVED

 

 

 

 

iunie 20th, 2014|Categories: Cromatica|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment